Lunettes Mobilette, de optiek aan huis

Optiek aan huis

Lunettes Mobilette, de mobiele optiek aan huis

Recent werd Lunettes Mobilette door onze optometrist Rodi Kreimech opgericht. Dit is namelijk het concept van de mobiele optiek aan huis. Heeft u een nieuwe bril of brilglazen nodig? De geconventioneerde en erkende opticien komt met zijn mobiele meetapparatuur en een reiskoffer met zo’n 200 monturen bij u thuis of op het werk. De diensten van de mobiele optiek aan huis zijn beschikbaar voor kinderen, volwassenen en senioren. Bedrijven en zorginstellingen kunnen ook beroep doen op de opticien aan huis.

Het is aangetoond dat de mobiele apparaten van Lunettes Mobilette even nauwkeurig zijn als de apparaten van een niet mobiele optometrist. De metingen die uitgevoerd worden door de opticien aan huis bepalen dezelfde oogsterkte als een niet mobiele optometrist of oogarts. De oogmeting van Lunettes Mobilette, uw optiek aan huis, zijn vaak nauwkeuriger afgestemd op uw leesactiviteiten binnen uw eigen leefwereld.

Heeft u een drukke agenda en te weinig vrije tijd? Of maakt u liever geen stresserende verplaatsing of bent u minder mobiel? En bent u op zoek naar een hippe en trendy montuur? Dan biedt Lunettes Mobilette de ideale oplossing aan. Ervaar het gemak in combinatie met deskundig advies aan huis!

U kan via de site een afspraak maken.

 

Hoe gaat de optiek aan huis te werk?

 

Voor meer inlichtingen, neem gerust contact op.