Filosofie

De oogartsenpraktijk Dr. F. De Wilde – Dr. K. Vandekerckhove heeft tot doel u op een uiterst professionele manier te helpen bij al uw oogproblemen in een aangename sfeer en uniek kader. We ontvangen u graag op onze nieuwe locatie Kortrijksesteenweg 206 te Sint-Martens-Latem, een zeer vlot bereikbare plaats met 20 private parkingplaatsen.

U wordt in de praktijk, gelegen op het gelijkvloers, opgevangen door een team van 3 secretaressen, 2 oogartsen, 3 optometristen en een medische fotograaf. De praktijk is elke werkdag geopend, doch u dient eerst telefonisch of via internet een afspraak te regelen. Door gebruik te maken van een electronische agenda kunnen we u nog sneller helpen en wordt afhankelijk van uw specifiek probleem een afspraak vastgelegd.

Via deze site kan u een keuze maken uit 5 mogelijke afspraken.

De oogartsenpraktijk is vooral gespecialiseerd in oogchirurgie zoals cataractoperaties, heldere lensextractie, refractieve chirurgie en oculoplastische chirurgie. We leggen ons ook bijzonder toe op ouderdoms maculalijden met als behandeltechnieken, photodynamische therapie en intravitreale injecties. We beschikken over een operatiezaal met steriele lucht conditionering (laminaire airflow) zodat uw ingreep onder optimaal veilige condities kan verlopen.

U kan bij ons voor alle oogproblemen terecht gaande van een brilaanpassing tot netvliesproblemen. Verder in deze tekst zal u via een woordenlijst de kans krijgen meer details te bekomen over uw vraagstelling. Aarzel niet bij vragen of opmerkingen de praktijk te contacteren. De secretaressen zullen u met genoegen te woord staan.