Geschiedenis

Het Eyecenter werd opgericht door oogarts Dokter Fernand De Wilde als een van de eerste privéklinieken voor ooglaserbehandelingen en brilvervangende chirurgie in België. Onze doelstelling is een optimale service te bieden in het segment oogzorg-oogchirurgie in een rustige professionele sfeer. Patiëntgerichtheid en goede bereikbaarheid staan centraal. Een vriendelijk onthaal en een ploeg van 12 mensen welke in hun segment hoogopgeleid zijn en klaar staan om uw oogprobleem op te lossen. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in ooglaser, multifocale lensimplantatie, ICL, leesbrilcorrectie, cataractoperatie, maculadegeneratie behandelingen en ooglidcorrecties. De meeste ingrepen vinden plaats in de operatiezaal van het Eyecenter Latem.

Sedert 2003 werkt Dokter Fernand De Wilde samen met Dokter Katrien Vandekerckhove.

Op 22 april 2014 heeft het Eyecenter in Eeklo zijn vernieuwde praktijk EYECENTER EEKLO geopend. Het Eyecenter EEKLO kan u telefonisch bereiken op het nr. 09/377.17.78. U wordt er geholpen door de oogarts Dokter Caroline Dauwe, optometriste Jolien en secretaresse Tania. Het “Eyecenter Eeklo” biedt:

  • de behandeling van cataract en netvliesproblemen;
  • het uitvoeren van ooglaserbehandelingen en ooglidcorrecties;
  • de behandeling van glaucoom.

Hiervoor wordt nauw samengewerkt met het Eyecenter te St-Martens Latem, het Belgisch ooglaser Centrum te Baarle-Drongen en het A.Z. St Lucas te Gent. We zijn dagelijks bereikbaar van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 op weekdagen. Er is een ruime parking voorzien.