Ooglaser

Bent u uw bril of lenzen beu?

U wilt goed kunnen zien zonder bril of contactlenzen? Dankzij de zeer intense samenwerking met de marktleiders op het vlak van behandelingsapparatuur beschikt het Eyecenter steeds over de allernieuwste technologieën. Dit in combinatie met onze jarenlange expertise zijn we in staat om u in alle zekerheid en comfort het beste resultaat aan te kunnen bieden.
In onze moderne oogkliniek en volledig uitgeruste operatiezaal worden de hoogste kwaliteitsnormen in talrijke vakgebieden van de oogheelkunde toegepast.

Wat is ooglaser

Ooglaseren is een vorm van refractiechirurgie met als doel het zicht van bril- en lenzendragers in de leeftijd tussen 20 en 50 jaar te verbeteren. Met een computergestuurde laserstraal wordt de kromming van het hoornvlies aangepast zodat het licht weer precies op het netvlies valt. Zo kunt u weer scherp zien in de verte.

Kom ik in aanmerking voor een ooglaser?

Ieder oog is uniek in grootte, diepte en kromming. Daarnaast spelen ook uw wensen en behoeften een belangrijke rol. Bijvoorbeeld uw persoonlijke situatie zoals werkzaamheden, hobby’s en eisen ten aanzien van ver- en of dichtbij zien. Tijdens een uitgebreid en betrouwbaar gratis quickscan wordt er bepaald of u al dan niet in aanmerking komt voor één van de volgende behandelingen.

Wilt u een afspraak maken? Overweegt u een ooglaserbehandeling en wilt u weten of uw ogen geschikt zijn? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend Quickscan of vooronderzoek.

Maak een afspraak

Share